Slaapkamer- en badkamersloten voor de advertentie van je kamer

Gasten verwachten dat ze hun slaapkamer of een badkamer op slot kunnen doen. Daarom raden we hosts aan om elke slaapkamer en badkamer van een slot te voorzien.

Slaapkamers moeten van binnen en van buiten op slot kunnen.

Gasten moeten de slaapkamerdeur voor hun privacy van binnenuit kunnen vergrendelen en van buitenaf voor de beveiliging van hun spullen. We raden een slot met een sleutel aan in combinatie met een deurgrendel.

Zorg voor privacy met badkamersloten

Installeer voor badkamers van gasten een slot of deurgrendel voor hun privacy.

Privacygegevens van je kamer bijwerken

Je kunt privacygegevens toevoegen aan elke kamer of ruimte.

Privacygegevens van je advertentie bijwerken op een computer

1. Klik op Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Klik onder Advertentie-editor op Je ruimte.
  3. Klik op Fotorondleiding en vervolgens op de kamer die je wilt aanpassen.
  4. Klik op Privacygegevens en maak je selecties.
  5. Klik op Opslaan en vervolgens op Gereed.

Unieke sleutels en toetsenpanelen voor beveiliging

Houd bij de keuze van een slot of deurgrendel altijd rekening met het volgende:

• Zijn er meerdere kamers met een toetsenpaneel in één accommodatie? Dan moet elke code uniek zijn. Als er meerdere kamers zijn waarvoor gasten een sleutel nodig hebben, moeten elk slot en de bijbehorende sleutels uniek zijn.
  • Gebruik je een digitaal toetsenpaneel? Zet de code dan niet in de advertentie waar die voor iedereen zichtbaar is. Als er meerdere sleutels voor een kamer zijn, bewaar die dan op een veilige plek en niet in gedeelde ruimtes waar onbevoegden ze kunnen vinden.

Voordat je sloten installeert, is het belangrijk om de lokale voorschriften en andere beperkingen te controleren met betrekking tot het plaatsen van sloten in je ruimte. Bijvoorbeeld over welke soorten sloten je wel of niet mag plaatsen en of je hiervoor goedkeuring nodig hebt.